Fenerbahçe Yıkılmaz.


Dile kolay 15 sene. Büyük başarılarla, yapılan icraatlarla, projelerle,şampiyonluklarla, tüm siyasi baskılara rağmen yılmadan yıkılmadan ve her kongrede başkan adayı olarak Fenerbahçe'de istikrarlı bir grafik çizen Efsane başkanımız Aziz Yıldırım. Her Olağan ve Olağanüstü kongrede karşısına kim çıkarsa çıksın deviren ve her kongrede tek lider olarak çıkan Aziz Yıldırım 11.kez Fenerbahçe'ye başkan oldu. 2-3 Kasım tarihlerinde yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurulda Mehmet Ali Aydınlar 2383 oy, Aziz Yıldırım 6821 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi. 

Bu seneki Olağanüstü Seçimli Genel Kurul yapılmasının ayrı bir önemi var. Dünkü seçim Fenerbahçe Camiası arasında meydana gelen bir İÇ HESAPLAŞMA idi. Aziz Yıldırım'ı destekleyenler ile Aziz Yıldırım'a muhalif olanlar arasındaki ihtilaflar dün itibariyle çözülmüştür. 3 Temmuz 2011 yılında başlayan 'Şike Operasyonu'nu dün itibariyle bitmiştir. Bu taraftar Aziz Yıldırım'ın başkanlığı ve Yönetim kurulu ile daha çok başarı isteği ve gayreti içinde olacaktır. Dün yine şunu gösterdi ki Fenerbahçe Camiası bir Cumhuriyettir ve kendisine yakışan değerlere, geçmişine asla ihanet etmemiştir. Dün sonuçlar açıklanmaya yakın bir zamanda kongre salonunda 'ooo Aziz Yıldırım' sloganları atılmış ^ve sonuçları etkilemesin diye Kongre Başkanı Vefa Küçük tarafından tezahüratlar kesilmiştir. Mehmet Ali Aydınlar salonu terk ederken de 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' diye tezahüratta bulunulmuştur. Bu  Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Türkiye Cumhuriyeti değerlerine , Atatürk ilkelerine sahip çıktığının bir kere daha göstermiştir.

Cuma Günü iki başkan adayının toplantısını büyük bir heyecanla ve merakla izledim .Acaba bundan sonraki dönemde ve içinde bulunduğumuz durumla ilgili neler söyleyecekler diye. Gündüz Aziz Yıldırım'ın konuşmasını akşam da Mehmet Ali Aydınlar'ın konuşmasını dinledim. İki başkan adayının seçim vaadleri arasında Uçurum mu desem Okyanus mu desem ne desem bilemediğim bir sürü şey vardı. Vizyon olarak Aziz Yıldırımın yaptıkları ve yapacakları daha baskındı. Aydınlar seçime sadece kaybetmek için girmişti. Bu en başından belliydi. Başkana körü körüne muhalefet olanların seçime girmesi acı bir durumdu.  Sonuçta Aydınlar kaybetti. taraftar büyük bir nefes aldı

Aydınlar'a gelince bir çift laf etmek istiyorum. Fenerbahçeyi şahsi çıkarları doğrultusunda kullanacaktı. Bu bir gerçekti. 3 Temmuz Sürecinde 'Fenerbahçe benim yüzümden zarara girerse ben kendi cebimden vereceğim' dediği halde kaybedilen 45 milyon Euroyu halen ödememiş olması samimiyetsizliğini göstermiştir. Sahte bir Fenerbahçe sevdalısı idi. Fenerbahçe'nin borçlarını kendi cebinden ödeyip Fenerbahçe'yi tıpkı Beşiktaş gibi cebine mahkum edecekti. Fenerbahçe'nin elindeki gayrimenkulleri aktifleri satıp onu birilerine peşkeş çekecekti. En acı olanı da Fenerbahçe içine siyaseti bulaştıracaktı. Fenerbahçe taraftarı, kongre üyeleri buna pabuç bırakmayarak Atatürk'ün kulübü olduğunu bir kere daha kanıtlamıştır. 
Daha düne kadar '2010-2011 Sezonunun Şampiyonu Kim?' sorusuna cevap verememiş TFF başkanlığı döneminde Neden küme düşürüp puanımızı silmediniz dediğinde bile doğru dürüst cevap verememiş birininn başkanlık düşünmesi gerçekten düşündürücü. Fenerbahçeye bir çivi dahi çakamamış bir insanın Fenerbahçe'ye katacağı ne olabilir ki ? 

Dün bir kere daha göstermiştir ki Aziz Yıldırım bu camianın 'Daimi Başkanı'dır. ve öyle olmaya devam edecektir. Fenerbahçe Tarihine kazandırdığı başarılar kurumsallaşma, tesisleşme Fenerbahçeyi dünya markası haline getirme çalışmaları, sadece FUTBOL KULÜBÜ değil SPOR KULÜBÜYÜZ anlayışıyla  yarıştığı tüm sportif alanlarda her sene şampiyonluklar alan  şubeleriyle kongre boyunca sergilenen Aziz Yıldırım döneminde kazanılan tüm kupalarla gövde gösterisi yapan bir FENERBAHÇE CUMHURİYETİNİ ASLA YIKAMAYACAKLARDIR.

FENERBAHÇE YENİLMEZ ÇUBUKLU İLE DALGA GEÇİLMEZ. (İSLAM ÇUPİ)

Aziz Yıldırım'ın seçimi kazanmasının ardından yaptığı konuşma şöyledir :



Değerli Fenerbahçeliler, değerli kongre üyelerimiz, değerli dostlarım, gerçek Fenerbahçe'nin gerçek sahipleri. 


Bugün burada bir seçim kongresi yapmadık. Yani olağanüstü kongredeki amaç, Fenerbahçe'nin 3 Temmuz'dan bu yana yaşadıklarının hesaplaşmasıydı. Kulüp içerisinde günlük yaşayanlarla gerçekte Fenerbahçeli olanların mücadelesiydi. 

Fenerbahçe'ye ihanet edenlerle, Fenerbahçe için gerektiğinde hapse gidenler, darağacında olsak da son sözüm Fenerbahçe diyenlerin mücadelesiydi bu. 

Fenerbahçe'nin 2011 yıllında şampiyon olduğu zaman Ankaragücü maçında Trabzon'a çalışanların karşı listede olduğu bir mücadele yaşadık bugün. Ve onlar bugün utanmadan buraya geldiler. Eğer onlar gerçek Fenerbahçeliyse bugün bu listelerde olmamaları ve buralara gelmemeleri lazımdı. Ama malesef onlar Fenerbahçeli değil, günlük yaşayan insanlardı. 

Biz hepimiz Fenerbahçe yaşayan insanlardı. Biz hepimiz Fenerbahçe'nin neferleriyiz.

Bu sene sportif anlamda her branşta şampiyon olacağız. Ama yarın çıkıp demesinler, bunlar yine şike yapacak diye. Biz sporcularımızın, yöneticilerimizin, kongre üyelerimizin, basında bizi tutan 3-5 gazetecinin veya lehimizde yazanlar beraber bir tarih yazacağız bu sene. Hepinize teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum, iyi ki varsınız, iyi bugün burada tarihi yeniden yazdınız.


Kaynak: Aziz Yıldırım seçim sonrası konuşma yaptı - Spor - Star Gazete http://haber.stargazete.com/spor/aziz-yildirim-secim-sonrasi-konusma-yapti/haber-802993#ixzz2jfKfbNzD



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evleri Yüksek Kurdular...

Gerede'de Sabah Çorbası

İşte Benim Zeki Müren